“Planınız 1 yıl içinse prinç ekin, 10 yıl içinse ağaç dikin, 100 yıl içinse insanları eğitin.” - Huang Che

“Geleceğe güvenle bakan üniversite”

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programını Kazananlar

Güncelleme 17.07.2012 00:00

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ  REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programını kazanan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler ve Öğrenci Numaraları için Tıklayınız

1-Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 18-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

2-Kesin Kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine yedek ilanı 20 Temmuz 2012 tarihinde saat 17:00 de ilan edilecektir. Yedek ilan edilen öğrenciler kesin kayıtlarını 25-26 Temmuz 2012 tarihinde yaptıracaklardır.

3-Adayların kesin kayıt işlemlerini şahsen yaptırmaları zorunludur. Mazereti sebebiyle gelemeyecek adaylar, bir başka kişiye noterden vekâlet vermeleri suretiyle kayıt işlemlerini yaptırabileceklerdir.

4-Ücretler belirtilen Öğrenci Numaralarına T.C. Vakıflar Bankası şubelerine yatırılacaktır.

(Harç ödemelerini yaparken hesap bilgisi olarak Selçuk Üniversitesi gözükmektedir. Bu uyarıyı dikkate almadan Harç Ödemelerinizi yapınız)

5-Toplam harç ücreti 155,-TL. dir.

6-Yüksek Lisans Kesin Kayıt Formu Enstitüden temin edilecektir.

7-Doktora Kesin Kayıt Formu Enstitüden temin edilecektir.

Kesin kayıtta istenecek belgeler:

1-Kesin Kayıt Formu

2-Harç Ücreti Dekontu

3-1 Adet Fotoğraf

4- Erkek Öğrenciler İçin Askerlik Durum Belgesi

Not: 155 tl Bir Önceki Eğitim Öğretim yılı için belirlenen harç tutarıdır. Yeni belirlenecek harç Ücretleri,  2012-2013 yılı için Bakanlar Kurulu tarafından açıklandıktan sonra bir sonraki dönem kalan kısım borçlandırılacaktır.