Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programını Kazananlar

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ  REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programını kazanan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler ve Öğrenci Numaraları için Tıklayınız

1-Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 18-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

2-Kesin Kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine yedek ilanı 20 Temmuz 2012 tarihinde saat 17:00 de ilan edilecektir. Yedek ilan edilen öğrenciler kesin kayıtlarını 25-26 Temmuz 2012 tarihinde yaptıracaklardır.

3-Adayların kesin kayıt işlemlerini şahsen yaptırmaları zorunludur. Mazereti sebebiyle gelemeyecek adaylar, bir başka kişiye noterden vekâlet vermeleri suretiyle kayıt işlemlerini yaptırabileceklerdir.

4-Ücretler belirtilen Öğrenci Numaralarına T.C. Vakıflar Bankası şubelerine yatırılacaktır.

(Harç ödemelerini yaparken hesap bilgisi olarak Selçuk Üniversitesi gözükmektedir. Bu uyarıyı dikkate almadan Harç Ödemelerinizi yapınız)

5-Toplam harç ücreti 155,-TL. dir.

6-Yüksek Lisans Kesin Kayıt Formu Enstitüden temin edilecektir.

7-Doktora Kesin Kayıt Formu Enstitüden temin edilecektir.

Kesin kayıtta istenecek belgeler:

1-Kesin Kayıt Formu

2-Harç Ücreti Dekontu

3-1 Adet Fotoğraf

4- Erkek Öğrenciler İçin Askerlik Durum Belgesi

Not: 155 tl Bir Önceki Eğitim Öğretim yılı için belirlenen harç tutarıdır. Yeni belirlenecek harç Ücretleri,  2012-2013 yılı için Bakanlar Kurulu tarafından açıklandıktan sonra bir sonraki dönem kalan kısım borçlandırılacaktır.