Diploma (Mezuniyet) İşlemleri

Mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri için öğrenci kimliği ve Üniversitemiz kütüphanelerinden herhangi birinden onaylanmış İlişik Kesme Belgesini getirmesi gerekmektedir. Ayrıca tüm yabancı uyruklu mezun öğrencilerin "Türkiye Mezunları İnternet Adresi"nden oluşturacakları  Türkiye Mezunları Bilgi Formu' nu doldurup getirmeleri gerekmektedir.

2015-2016 bahar yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı yarıyıl sonu (final) sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı bütünleme sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı tekders sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı yaz tekders sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

Yandal sertifikaları hazırlanmıştır.

(Fakültemiz (SBBF/SBF) mezunu tüm öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.)