Diploma (Mezuniyet) İşlemleri

Mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri için öğrenci kimliği ve Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Kütüphanesinden ya da Mühendislik Mimarlık Fakültesi Kütüphanesinden onaylanmış ilişik kesme belgesini getirmesi gerekmektedir (Boş belge için tıklayınız). Ayrıca tüm yabancı uyruklu mezun öğrencilerin "Türkiye Mezunları Bilgi Formu" nu doldurup getirmeleri gerekmektedir. (Boş form için tıklayınız)

2015-2016 bahar yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı yarıyıl sonu (final) sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı bütünleme sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı tekders sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 bahar yarıyılı yaz tekders sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.

Yandal sertifikaları hazırlanmıştır.

(Fakültemiz (SBBF/SBF) mezunu tüm öğrencilerimizin diploma ve diğer mezuniyet belgeleri hazırlanmıştır.)